Pentuja 

                          Myrsky  ja Locon pennut syntyivät 12.4.2021

Myrskylle ja Locolle syntyi viisi tyttöä ja kolme poikaa. Pennut olivat heti syntymäpainoltaan hyvän kokoisia köllyköitä. Myrsky on ihanne äiti. Alusta asti hoitanut pentuja huolella ja rakkaudella. Ensimmäisenä yönä pennut pitivät meteliä kun maitobaari vaati hiukan käynnistelemistä. Viime yönä emäntä sai jo melkein nukkua koko yön, kun Myrsky hoiti hommansa.

Tähän pentueeseen en toistaiseksi ota kyselyitä. Seuraava pentue suunnitteilla  Riemulle keväälle 2022. Yhdistelmästä  tietoa tuonnenpana.

Tässä kuvassa koko sakki kahden päivän ikäisenä. Painoa on tullut kaikille hyvin ja jokainen osaa pitää puolensa tissillä.  Kyllä kasvattajana olemiseen mahtuu monenlaista, nämä kyllä on ehdottomasti niitä ihan tähtihetkiä.

 Myrsky on  ultrattu ja pennunalkuja  näkyi!

Myrsky on nyt onnellisesti tiineenä ja ultrassa näkyi useampi pennunnalku. Pääsiäisen jälkeen n. 14-15 viikon  kieppeille saattaa pentuset syntyä, mikäli kaikki menee hyvin. Myrsky on nyt  itse rauhallisuus: makoilee ja hakee hellyttä. Lenkeillä hipsuttelee melkein pohkeessa kiinni. Kaikinpuolin tyytyväisenoloinen jälleen tuleva äityli. Tulevat pennut ovat siis toiset pentueet. Ensimmäinen pentue syntyi Myrskylle syksyllä 2019.

 Viliperin Hupsis Muksis"Myrsky" ja Luomikuonon Yago Fantino"Loco" treffasivat romanttisesti Oulussa 11.2.21 ja huhtikuulle on laitettu pentuja tilaukseen. Pentutiedusteluja voit laittaa sähköpostilla viliperin@gmail.com

Viliperin Hupsis Muksis "Myrsky"

- g-PRA ++, Silmät terveet, ei ole todettu perinnöllisiä silmäsairauksia 

- Lonkat B/B, kyynärät 0/0, Huu normaali

- CK ja maksa-arvot normaalit 

- Näyttelyssä  vara-sert

FI MVA Lumikuono Yago Fantino "Loco"

- g-PRA ++, Silmät terveet, ei ole todettu perinnöllisiä silmäsairauksia

- Lonkat B/A, kyynärät 0/0, selkä VA0 normaali, LTV0 normaali,  - Huu terve/kantaja

- Näyttelyssä Suomen muotovalio, CACIB x2

                                                                                      Yhdistelmän sukutauluun tästä

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit kasvatistamme ja haluat elämääsi ilostuttamaan schapendoesin, hollantilaisen pitkäkarvaisen paimenkoiran, ota rohkeasti yhteyttä.

Parhaiten minuun saa yhteyden sähköpostilla viliperin@gmail.com tai tekstiviestillä, toki otan soittoja vastaan mikälin pystyn vastaamaan. Kerrothan hiukan viestissäsi itsestäsi ja suunnitelmistasi pennun kanssa, jotta tiedän millainen koti teillä olisi pennulle tarjolla.

Pennut madotetaan useasti, eläinlääkärillä tunnistusmerkitään,  tarkastetaan ja rekisteröidään Suomen Kennelliittoon. Pennut kasvavat perheen keskellä sosiaalistuen kaikkeen mitä kotona on.

Meille voi tulla katsomaan pentuja kun pennut ovat neljän viikon ikäisiä. Mikäli löytyy teidän perheeseen sopiva pentu, voi tehdä pennusta sitovan varauksen maksamalla varausmaksun. 

Pentu pääsee muuttamaan omaan kotiinsa täytettyään seitsemän viikkoa.

Schapendoes ei ole juoksulangan päässä- tai häkissä oleva koira vaan paimenkoirana tarvitsee perheen ympärilleen. Schapendoes on aktiivinen seurallinen rotu, joka tarvisee vähintään lenkkeilyä ja ihmisen kanssa yhteistä tekemistä. Schapendoesista on monenlaiseen harrastukseen esim. täältä löytyy tietoa enemmän.

Mielelläni haluan kuulla koirastanne kuulumisia, olivatpa ne millaisia hyvänsä, yhteydenpito siis olisi loistojuttu! Terveys pienelle Schapendoes -rodulle on tärkeää, joten toivon, että koiranne silmät peilattaisiin ja kyynärät sekä lonkat kuvattaisiin n. 2 vuotiaana.