Pentuja 


Riemulle syntyi pääsiäisviikolla kymmenen pentua

            Riemun pennuille on löytynyt kodit. Tällä hetkellä ei ole pentusuunnitelmia.

Viliperin  Ratkiriemukas "Riemu"

- g-PRA normaali

- Silmät terveet, ei ole todettu perinnöllisiä silmäsairauksia. 

- Lonkat A/A, kyynärät 0/0, Huu terve/kantaja

- Näyttelyssä  2 x SERT

FI MVA LT  MVA Nalle-Haukun Erasmus "Era"

- g-PRA normaali

- Silmät terveet, ei ole todettu perinnöllisiä silmäsairauksia.

- Lonkat A/A, kyynärät 0/0, 

- Huu terve/ ei kantaja

- Näyttelyssä Suomen- ja Liettuan muotovalio, CACIB x 3

                                                                                      Yhdistelmän sukutauluun tästä

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit kasvatistamme ja haluat elämääsi ilostuttamaan schapendoesin, hollantilaisen pitkäkarvaisen paimenkoiran, ota rohkeasti yhteyttä.

Parhaiten minuun saa yhteyden sähköpostilla viliperin@gmail.com tai tekstiviestillä, toki otan soittoja vastaan mikälin pystyn vastaamaan. Kerrothan hiukan viestissäsi itsestäsi ja suunnitelmistasi pennun kanssa, jotta tiedän millainen koti teillä olisi pennulle tarjolla.

Pennut madotetaan useasti, eläinlääkärillä tunnistusmerkitään,  tarkastetaan ja rekisteröidään Suomen Kennelliittoon. Pennut kasvavat perheen keskellä sosiaalistuen kaikkeen mitä kotona on.

Meille voi tulla katsomaan pentuja kun pennut ovat neljän viikon ikäisiä. Mikäli löytyy teidän perheeseen sopiva pentu, voi tehdä pennusta sitovan varauksen maksamalla varausmaksun. 

Pentu pääsee muuttamaan omaan kotiinsa täytettyään seitsemän viikkoa.

Schapendoes ei ole juoksulangan päässä- tai häkissä oleva koira vaan paimenkoirana tarvitsee perheen ympärilleen. Schapendoes on aktiivinen seurallinen rotu, joka tarvisee vähintään lenkkeilyä ja ihmisen kanssa yhteistä tekemistä. Schapendoesista on monenlaiseen harrastukseen esim. täältä löytyy tietoa enemmän.

Mielelläni haluan kuulla koirastanne kuulumisia, olivatpa ne millaisia hyvänsä, yhteydenpito siis olisi loistojuttu! Terveys pienelle Schapendoes -rodulle on tärkeää, joten toivon, että koiranne silmät peilattaisiin ja kyynärät sekä lonkat kuvattaisiin n. 2 vuotiaana.