Pentuja 

     Viliperin Hupsis Muksis"Myrksylle" pentusuunnitelmia vuodelle 2021

Viliperin Hupsis Muksis "Myrsky"

- g-PRA ++, Silmät terveet, ei ole todettu perinnöllisiä silmäsairauksia 

- Lonkat B/B, kyynärät 0/0, Huu normaali

- CK ja maksa-arvot normaalit 

- Näyttelyssä  vara-sert

FI MVA Lumikuono Yago Fantino "Loco"

- g-PRA ++, Silmät terveet, ei ole todettu perinnöllisiä silmäsairauksia

- Lonkat B/A, kyynärät 0/0, selkä VA0 normaali, LTV0 normaali,  - Huu terve/kantaja

- Näyttelyssä Suomen muotovalio, CACIB x2

                                                                                       Tulevan pentueen sukutauluun tästä

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit kasvatistamme ja haluat elämääsi ilostuttamaan schapendoesin, hollantilaisen pitkäkarvaisen paimenkoiran, ota rohkeasti yhteyttä.

Parhaiten minuun saa yhteyden sähköpostilla viliperin@gmail.com tai tekstiviestillä, toki otan soittoja vastaan mikälin pystyn vastaamaan. Kerrothan hiukan viestissäsi itsestäsi ja suunnitelmistasi pennun kanssa, jotta tiedän millainen koti teillä olisi pennulle tarjolla.

Pennut madotetaan useasti, eläinlääkärillä tunnistusmerkitään,  tarkastetaan ja rekisteröidään Suomen Kennelliittoon. Pennut kasvavat perheen keskellä sosiaalistuen kaikkeen mitä kotona on.

Meille voi tulla katsomaan pentuja kun pennut ovat neljän viikon ikäisiä. Mikäli löytyy teidän perheeseen sopiva pentu, voi tehdä pennusta sitovan varauksen maksamalla varausmaksun. 

Pentu pääsee muuttamaan omaan kotiinsa täytettyään seitsemän viikkoa.

Schapendoes ei ole juoksulangan päässä- tai häkissä oleva koira vaan paimenkoirana tarvitsee perheen ympärilleen. Schapendoes on aktiivinen seurallinen rotu, joka tarvisee vähintään lenkkeilyä ja ihmisen kanssa yhteistä tekemistä. Schapendoesista on monenlaiseen harrastukseen esim. täältä löytyy tietoa enemmän.

Mielelläni haluan kuulla koirastanne kuulumisia, olivatpa ne millaisia hyvänsä, yhteydenpito siis olisi loistojuttu! Terveys pienelle Schapendoes -rodulle on tärkeää, joten toivon, että koiranne silmät peilattaisiin ja kyynärät sekä lonkat kuvattaisiin n. 2 vuotiaana.